BREZPLAČNE ŠPORTNE REKREACIJE ZA ŠTUDENTE IN ZAPOSLENE NA UP

Mesec pomladi prinaša novost na Univerzi na Primorskem. Študentske športne rekreacije in ostale s športom povezane aktivnosti bodo od 1. marca dalje potekale v okviru projekta ŠportUP.

Brezplačnih rekreacij, ki bodo potekale na različnih lokacijah v Kopru, se lahko udeleži vsak študent z veljavno študentsko izkaznico. Prav tako so športne aktivnosti namenjene tudi zaposlenim na UP. Na voljo je njihova pestra izbira: košarka, odbojka, nogomet, badminton, namizni tenis, osnove dvigovanja uteži, plavanje, joga in pilates.  V okviru projekta ŠportUP bodo organizirani tudi enodnevni in večdnevni izleti. Tisti, ki bi si želeli izvedeti več o zdravem življenjskem slogu ali se priučiti osnovnih veščin športne discipline, ki je še ne obvladate, se boste lahko udeležili različnih delavnic.

Že 12. marca se lahko udeležite pohoda na Slavnik, ki bo odlična priprava za pohode v prihodnjih mesecih (https://sportup.si/dogodki/pohod-slavnik/?occurrence=2020-03-12)

Pomembno je, da se na rekreacije, delavnice in druge športne aktivnosti predhodno prijavite prek spletne strane https://sportup.si/, kjer dobite tudi vse ostale informacije o celotni ponudbi in dogodkih. Če v rubriki pogostih vprašanj niste dobili odgovora, jim pošljite sporočilo prek kontaktnega obrazca ali na naslov elektronske pošte info@sportup.si.

 

Aktivni pa so tudi na socialnih omrežjih Facebook in Instagram.

Foto: Mirella Baruca