Erasmus dnevi 2019 | Erasmusdays 2019

Si želiš na izmenjavo v države EU ali celo Rusijo, na Kitajsko, Brazilijo, Avstralijo?

Med 10. in 12. oktobrom 2019 bodo v Evropi potekali Erasmus dnevi. Pri izvedbi sodeluje tudi Univerza na Primorskem, ki bo v ta namen naslednji četrtek, 10. oktobra 2019, izvedla dogodek Erasmus dnevi 2019 | Erasmusdays 2019. Prireditev bo potekala v avli palače Armerija med 14. in 16.15 uro.

Na UP tako vabimo vse zainteresirane študente, da se nam v četrtek, 10. oktobra, med 14. in 16.15 uro pridružite na prireditvi, saj boste iz prve roke izvedeli, kam vse se lahko podate na Erasmus+ izmenjavo v času vašega študija. Seznam držav, s katerimi ima naša univerza v okviru programa sklenjene sporazume o izmenjavi, je na voljo prek povezave: https://www.upr.si/sl/mednarodno/sporazumi-in-clanstva/sporazumi-erasmus.

Z vami bodo svoje izkušnje delili študenti, ki so se Erasmus+ izmenjave že udeležili, na delavnici pa boste dobili uporabne nasvete za čimboljšo pripravo na študijsko izmenjavo in nepozabno življenjsko izkušnjo.

Za zaključek smo vam pripravili sladko presenečenje!

Sodelujte tudi sami v akciji #ErasmusDaysUjemite utrinek v svoj objektiv in ga objavite na družabnih omrežjih Facebook in Instagram s pripisom #ErasmusDays in #ErasmusDaysUP. Tri najbolj izvirne bomo nagradili. Če si pa želite ogledati utrinke dogajanja v okviru akcije Erasmus dnevi, to lahko storite z vnosom označbe #ErasmusDays v spletnih družbenih omrežjih.