Postani prostovoljec na Evropskem univerzitetnem pokalu v vaterpolu 2017

Po uspešni demonstracijski vpeljavi vaterpola na Evropskih univerzitetnih igrah 2016 se bo od 10. do 16. julija 2017 v Kopru odvijalo največje evropsko univerzitetno tekmovanje v tem športu. Letošnji Evropski univerzitetni pokal v vaterpolu (EUSA Water Polo Cup 2017) organizirajo Univerzitetna športna zveza Primorske (UŠZP), Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) in Univerza na Primorskem (UP).

Ker bi organizatorji radi ta mednarodni športni dogodek organizirali in izvedli čim bolje, potrebujejo tudi pomoč raznih prostovoljcev. UŠZP zato vabi k prijavi vse, ki bi želeli sodelovati pri organizaciji in izvedbi pokala.

Tako sodelovanje prinaša več prednosti. Prostovoljci denimo pridobivajo pomembne izkušnje, ki jim lahko služijo kot odskočna deska za zaposlitev, in sklepajo nova poznanstva, tudi mednarodna. Za mnoge bo to sploh ena redkih priložnosti za sodelovanje na tako velikem športnem dogodku v Sloveniji.

Prostovoljec je lahko vsakdo. Ob zanesljivosti, fleksibilnosti in prijaznosti sta zaželena tudi znanje tujih jezikov in čim večja razpoložljivost med prvenstvom. Prijavijo se lahko starejši od 18 let pa tudi mlajši, če so organizirani v okviru vaterpolo klubov in pod vodstvom odgovorne osebe.

Prostovoljci lahko pomagajo na naslednjih področjih: tekmovalni del, IT, mediji, akreditacije, info točke, transport, usmerjanje občinstva in skrb za varnost, atašeji ekip, promocija, VIP in podpora organizaciji.

Prostovoljci imajo zagotovljeno opremo za delo in prehrano med delom, sami pa krijejo morebitne lastne potne in nastanitvene stroške.

Prijave: info@uszp.si. Informacije: Marko Juretič, waterpolo@uszp.si.