"KOMPETENCE ZA ZELENO PRIHODNOST"

Vabimo vas na dogodek "Kompetence za zeleno prihodnost", ki bo potekal 15. oktobra 2019 v Mariboru. Besedo bodo predvsem imeli mladi, ki so vključeni v projekte Po kreativni poti do znanja (PKP) in Študentski inovativni projekti za družbeno korist (ŠIPK), da predstavijo rezultate projektov, ki so nastali.Potem bodite z nami 15. oktobra v prostorih Izuma v Mariboru, kjer bomo predstavili delček le-teh. Mladi, vključeni v projekte, bodo na interaktiven način predstavili projekte, v prvi vrsti tiste, ki so okolju prijazni in se navezujejo na  zmanjšanje onesnaževanja, krožno gospodarstvo ipd. Ker je OKOLJE pomembna tema, ki odpira številne priložnosti in možnosti, boste v njih ali morda v predavanju osrednje gostje poslanstvo za svojo prihodnost prav TU našli tudi VI.
S programoma Po kreativni poti do znanja (PKP) in Študentski inovativni projekti za družbeno korist (ŠIPK) smo na Javnem štipendijskem, razvojnem, invalidskem in preživninskem skladu Republike Slovenije omogočili izvedbo že več kot 830 uspešnih in vsebinsko zelo raznolikih zgodb, v katerih je sodelovalo preko 6200 študentov.

Vas zanimajo dobre prakse, vsebine projektov, njihovi rezultati, njihov doprinos družbi ali pa morda izkušnje sodelujočih in vtisi mladih?
Potem bodite z nami 15. oktobra v prostorih Izuma v Mariboru, kjer bomo predstavili delček le-teh. Mladi, vključeni v projekte, bodo na interaktiven način predstavili projekte, v prvi vrsti tiste, ki so okolju prijazni in se navezujejo na  zmanjšanje onesnaževanja, krožno gospodarstvo ipd. Ker je OKOLJE pomembna tema, ki odpira številne priložnosti in možnosti, boste v njih ali morda v predavanju osrednje gostje poslanstvo za svojo prihodnost prav TU našli tudi VI.
Več o dogodku in programu najdete na spletni strani: http://www.sklad-kadri.si/si/razpisi-in-objave/naslovnica/razpis/n/vabilo-na-dogodek-kompetence-za-zeleno-prihodnost/

 

Na dogodek se lahko prijavite TUKAJ do 14. oktobra 2019 oziroma do zapolnitve mest. Pohitite s prijavo!


Dogodek sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.