UIP: »PODJETNIŠKI LIFESTYLE VEČERI«

»Skupaj zmoremo več: Program tematskih dogodkov za start-up in lifestyle podjetnike«

 

UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske v sodelovanju z Agencijo SPIRIT v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2018 in 2019 »SIO 2018-2019« organizira PROGRAM TEMATSKIH DOGODKOV ZA START-UP IN LIFESTYLE PODJETNIKE, ki je namenjen podjetnikom (inovativnim posameznikom, dijakom, študentom in drugim zainteresiranim), ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti »start up«.

Namen dogodkov je, da se udeleženci delavnic spoznajo s ključnimi podjetniškimi temami, ter izkušnje prenesejo tudi v lastno podjetniško pot. Ključen del dogodkov je tudi izmenjava izkušenj med podjetniki za  lažji nadaljnji razvoj lastnega podjetja. Na skupno petih (5) tematskih dogodkih bodo predstavljene ključne podjetniške teme – kako na trg, kako do virov financiranja, gradnja »lifestyle« podjetij brez tveganega kapitala, itd. Dogodki bodo organizirani v sodelovanju z Janom Isakovičem, povabili pa bomo tudi goste z bogatimi izkušnjami na teh področjih.

.

Jan Isakovič V startupih dela od leta 2003. S Storesense je pridobil sredstva VC-jev v Londonu, Cofound.it pa je zbral prek 11 milijonov v kriptovalutah in v treh mesecih zrasel od 5 na 60 ljudi v 5 državah po vsem svetu. Svetuje predvsem na področjih pridobivanja investicij, načinih hitrega tržnega testiranja, gradnje in vodenja teamov.

Program dogodkov:

 

Dogodek

Datum

Tematika

1

17.1.2019

»Hitro na trg«: Prodaja izdelkov in storitev na izbranih trgih, posebnosti različnih trgov (B2B, B2C), izkušnje in priporočila za uspešen prodor na trge.

2

31.1.2019

»Kako do sredstev?« Viri financiranja, kako prepoznati učinkovit vir financiranja za svoj poslovni model, ter kako pridobiti financiranje v praksi. Je smiselno hoditi na »pitch« tekmovanja in startup sejme? Kako izbrati pravi pospeševalnik? Kako do razpisnih sredstev?

3

14.2.2019

»Vsi ne potrebujejo VC-jev«: Gradnja Lifestyle business, razlika med start-up in lifestyle business, značilnosti in prednosti tega tipa podjetništva.

4

28.2.2019

»Skupaj gre lažje«: Iskanje soustanoviteljev in zaposlenih, gradnja in vodenje teamov v novih podjetjih

5

14.3.2019

»Hardware is hard«. Posebnosti razvoja in trgov izdelkov s poudarkom na strojnih tehničnih izdelkih.

Vsi dogodki se bodo odvijali v prijetnem okolju Bara  Cameral na Čevljarski ulici v Kopru, Čevljarska 14, 6000 Koper. Število mest je omejeno na največ 20 udeležencev. Vašo prisotnost prosim sporočite na spodnji e-mail naslov najkasneje do dneva izvedbe dogodka do 12h. V primeru zasedenosti vas bodo obvestili.