KAJ SVETUJE PRIZNANI SLOVENSKI PSIHOLOG DR. ZADEL BODOČIM ŠTUDENTOM?

Bliža se prvi prijavni rok za oddajo prijave za vpis na dodiplomski študij, ki ga izvajajo slovenske fakultete. Razpis za vpis v dodiplomske študijske programe 1. stopnje bo izšel 1. februarja, objavljen pa bo tudi na spletnih straneh Univerze na Primorskem. Ob tem vas želimo še posebej opozoriti, da boste lahko v svoji prijavi napisali največ tri želene študijske programe, pri čemer je vrstni red izjemno pomemben. Prvi prijavni rok bo potekal od 12. februarja do 18. marca. Predvsem za dijake, ki želijo nadaljevati izobraževalno pot po koncu srednje šole, pa tudi za njihove starše je lahko obdobje odločitve, kam se vpisati, precej naporno in stresno.

Zato smo v studio spletnega portala UP budi  povabili univerzitetnega diplomiranega psihologa, doktorja znanosti, specialista klinične psihologije, ustanovitelja in direktorja Competa ter ustanovitelja eCoachinga platforme Potendo, dr. Aleksandra Zadela.

Vabimo vas k ogledu zanimivega pogovora, kjer boste zagotovo slišali veliko uporabnih nasvetov in misli dr. Aleksandra Zadela.