ŠOUP: ZDRAVI MAJ 2019

Aktivno je zdravo!

Resor za socialno in študentsko problematiko ŠOUP v sodelovanju z Univerzitetno športno zvezo Primorske in Primorskim svetovalnim središčem prireja že petnajsti Zdravi maj, ki bo potekal med 6. in 27. majem v Kopru, Izoli ter Portorožu.

"Maj je mesec, v katerem mlade in širšo populacijo spodbujajo k zdravemu načinu življenja in opominjajo na pomen zdravega prehranjevanja in aktivnega preživljanja prostega časa," sporoča Nikolina Janković, sekretarka za socialno in študentsko problematiko ŠOUP.

Aktivnosti bo otvoril zdrav zajtrk od ponedeljka do srede, 6., 7. in 8. 5. 2019. Sledile bodo različne aktivnosti, delavnice in dogodki, s katerimi bomo udeležence aktivno spodbujali k zdravemu načinu življenja.

PROGRAM

6. - 8. 5. 2019

Zdrav zajtrk
Kdaj: 9.00 – 11.00
Kje: Pred fakultetami UP v Kopru, Portorožu in Izoli 

Sreda, 8. 5. 2019

Doživi Istro na kolesu
Kdaj: 11.00 – 16.00
Kje: Zbirno mesto – parkirišče Žusterna

ŠOUP v okviru projekta Zdravi maj pripravlja kolesarski izlet. Kolesarili bodo ob morju do Izole, nato bodo imeli kratek vzpon do začetka poti Parenzana ter prekolesarili del Parenzane. Daljši odmor si bodo privoščili pred začetkom tunela, ki pelje v Portorož. Po počitku se bodo vrnili na štartno mesto v Žusterni. 

Priporočilo: s seboj prinesite vodo in prigrizek. Ob prijavi na izlet navedite ali potrebujete kolo. V primeru slabega vremena izlet odpade.

Potrebna je prijava do torka, 7. 5. 2019 do 12. ure preko spletnega obrazca.

Facebook dogodek: KLIK

Za več dogodkov obiščite njihovo spletno stran: https://www.soup.si/sl/novice/zdravi-maj-2019

.