Vse je pesem

Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem (APZ UP), ki od leta 2004 deluje pod okriljem Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP), to soboto prireja drugi izmed treh decembrskih koncertov mednarodnega cikla vokalne in instrumentalne glasbe Simfonic voices.

Program koncerta si je Komorni zbor Ipavska zamislil kot pregled skladb, ki so bile napisane prav zanje in so se pevkam in pevcem Ipavske v zadnjih desetih letih tako ali drugače vtisnile v spomin in jih zaznamovale na prav poseben način. Zbor namreč letos beleži svojo 20-letnico delovanja. Pred kratkim so svoj jubilejni koncert z vrhunsko glasbo in odličnimi dirigenti obeležili na Vipavskem, tokrat pa se nam bodo predstavili tudi na Obali.

Koncert bo v soboto, 15. decembra 2018, ob 19.30 v galeriji Frančiškanskega samostana sv. Ane v Kopru.

Več informacij o samem koncertu je najti tudi na Facebook dogodku/strani APZ UP tukaj.

Vstop na koncert je prost, z vašim prostovoljnim darom pa boste podprli in omogočili izvedbo cikla tudi v prihodnje. Prisrčno vabljeni!

ZA GLASBO, ZA UŽITEK!
Projekt Simfonic voices podpirajo Javni sklad za kulturno dejavnost RS, Mestna občina Koper, Univerza na Primorskem in Študentska organizacija Univerze na Primorskem.