V PRIČAKOVANJU INFORMATIVNIH DNI NA UNIVERZI NA PRIMORSKEM

Fakultete Univerze na Primorskem ob informativnih dneh, ki bodo v petek, 14. februarja, ob 10. in 15. uri, ter v soboto, 15. februarja, ob 10. uri pripravljajo zanimive predstavitve, na katerih boste izvedeli (skoraj) vse o študentskem življenju na Obali. Spoznali boste svoje novo študijsko okolje v sodobno opremljenih predavalnicah, kjer vas bodo nagovorili dekani in dekanje fakultet ter predstavniki študentov.

Ob vpisu na študij bodoče študente poleg študijskih programov najpogosteje zanimajo informacije glede prijav na razpis in vpis, kakor tudi podrobnosti o nastanitvah v kraju študija. V tokratnem video-prispevku smo strnili nekaj ključnih informacij glede razpisa za vpis, ki nam jih je podala Petra Majcen iz Službe za prijavno-vpisne postopke in študentske zadeve Univerze na Primorskem, Dubravka Ražman iz Študentskih domov Univerze na Primorskem pa je podala vse pomembne informacije o bivanju v času študija.

Kot že nekaj let, tudi letos Univerza na Primorskem organizira brezplačen avtobusni prevoz za dijake, in sicer v petek, 14. februarja. Več o tem je povedala vodja Službe za komuniciranje Univerze na Primorskem, Mirella Baruca.